What's new
Streak Gaming Online Gambling Forum

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

200 € Welkomstbonus Bij Quasar Gaming ( Novomatic )

Users who viewed this discussion (Total:0)

judyb57

Super Moderator
Joined
Feb 20, 2008
Messages
0
200 € Welkomstbonus Bij Quasar Gaming


Quasar Gaming biedt een 100% bonus op je eerste storting tot een totaal van 200 € gratis .
Het aanbod geldt voor klanten die meer dan slechts 18 jaar . Quasar Gaming wordt aangedreven door Novomatic . • Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen .
 • De bonus zal zodra uw eerste deponeren proces met succes is afgerond worden bijgeschreven op uw rekening.
 • Als u kiest voor de bonus niet meer te ontvangen , neem dan contact op met een Quasar Gaming ledenservice vertegenwoordiger na uw eerste storting te hebben gemaakt , maar voordat u begint in te zetten . Houd er rekening mee dat de bonus niet meer op een later tijdstip kan worden toegepast op uw account.
 • Inzetten gemaakt op tafelspelen zijn niet van toepassing voor de doeleinden van dit aanbod .
 • In het geval van een terugtrekking van meer dan uw storting bedrag vóór hebben voldaan aan de bonus inzet eisen verzoeken u , kan uw bonus en winsten ongeldig.
 • Let op: de First Deposit Bonus slechts eenmaal per persoon , huishouden , gezin, adres , e-mailadres , creditcardnummer , IP-adres of gedeelde computer omgeving kan worden geclaimd .
 • Quasar Gaming laat alleen een actieve account met echt geld . Het openen van een tweede account zal leiden tot de sluiting van uw account en het hebben van uw bonussen en winsten geannuleerd.
 • Als een speler een opname doet voordat ze de inzet eisen hebben voldaan , zullen de gelden die nog in hun Bonus Balance als nietig worden beschouwd en de weegschaal keert terug naar nul .
 • Mocht een bonus geld blijven en geen inzet heeft plaatsgevonden op de rekening voor een periode van 30 dagen dan is de bonus saldo zal worden gewist en de bonus balans keert terug naar nul .
 • Mocht een speler profiteren van verdere bonussen ( goedgekeurd door het management ) , terwijl ze behouden een balans van bonus van afgelopen bonus aanbiedingen dan de waarde van de oorspronkelijke grootte van de bonussen gegeven zal worden herberekend aan de totale bonussen ontvangen weerspiegelen .
 • In het geval zich voordoet een geschil zullen alle beslissingen van Quasar Gaming als definitief beschouwd.
 • Inzetvereisten van x50 toepassing .
Quasar Gaming behoudt zich het recht voor om bewijs van ID en een bewijs van storting om legitimiteit te bevestigen vragen.

De bovenstaande voorwaarden zijn een aanvulling op de algemene voorwaarden van Quasar Gaming. Quasar Gaming behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen en / of deze promotie te allen tijde met of zonder reden en met of zonder kennisgeving . Spelers worden sterk aangeraden om regelmatig de bijbehorende voorwaarden te houden op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Deze Algemene Voorwaarden kunnen worden gepubliceerd in een aantal talen voor informatieve doeleinden en gemakkelijke toegang door spelers . In geval van enige discrepantie tussen een niet - Engels versie en de Engels versie van deze Algemene Voorwaarden , is de Engels versie voorrang .

Meer Online Casino Bonussen
 
Last edited:

Top