What's new
Streak Gaming Online Gambling Forum

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Vinn pengar till Jul att Lycko Bingo

Users who viewed this discussion (Total:0)

judyb57

Super Moderator
Joined
Feb 20, 2008
Messages
0
Vinn pengar till Jul att Lycko Bingo



Var med och vinn i vår fantastiska julkampanj ”Vinn pengar till Jul”. I vår julgran finns det över 40 000 kronor gömda bland grenarna! För att inte gå miste om detta underbara erbjudande måste du se till att du är med och spelar med oss i Bingoparty Direkt mellan klockan 20:30-21:30 den 1a till 24e december. Brickorna kostar bara 1,5 kronor styck och kan ge dig upp till 5 000 kronor!

Var den första spelaren som får 1 rad och du är vinnaren i Vinn pengar till Jul. Ditt pris gömmer sig bakom samma nummer som var på din vinnarboll. Så om du vinner 1 rad med boll nummer 59 får du det pris som gömmer sig bakom lucka 59 i vinstlistan.

Och vi har inte glömt dig som inte haft turen med dig i Vinn pengar till Jul. Vi ger nämligen alla spelare som spelat för minst 50 kronor kontanter på bingorundorna Vinn pengar till Jul sin del av 10 000 kronor!




<!-- Affiliate Code Do NOT Modify-->LyckoBingo Vinnare<!-- End affiliate Code-->​
 

Top