What's new
Streak Gaming Online Gambling Forum

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ny Välkommen paket på Slots Million Casino

Users who viewed this discussion (Total:0)

ashtok119

Social Networking Mod
Joined
Jan 11, 2011
Messages
11,078

Mutiply X2 din första insättning upp till € 100!

Gå med idag och vi kommer omedelbart att matcha din insättning upp till € 100. Minsta insättning är bara € 20, men du kan maximera detta erbjudande genom att sätta in € 100 och spela med 200 €. Med denna 100 bonus du kommer att ha dubbla pengarna och dubbelt så kul!

Vi vet hur irriterande det är att ha depositionen låst till bonuspengar. Detta är anledningen till att vi inte gör det! Det häftiga våra bonusar är att din riktiga pengar och bonuspengar bo separat. du kommer att börja spela med dina riktiga pengar och b kunna begära en tillbakadragande av dina vinster när som helst. Är inte det bra?

Ge ett lyft för ditt konto när du gör din första insättning med oss!

Den 100% bonus upp till 100 är tillgänglig för alla spelare utom de som ligger i något av följande länder: Finland, Sverige, Norge, Australien, Nya Zeeland, Kanada, Schweiz, Irland, Island, Luxemburg, Nederländerna och något annat land från som vi inte accepterar registreringar och som redan är noterade i vår T & C.

Spela Net Entertainment Slots gratis[/SIZE]
 

Top