What's new
Streak Gaming Online Gambling Forum

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

RTG casinos

Users who viewed this discussion (Total:0)

eliz117

Pro Streaker
Joined
Feb 25, 2008
Messages
433
Likes
0
#1
Is anyone else having a problem loading the games at RTG casinos? I get the message the casino shell has stopped working and then it closes. I chatted with Inetbet and they suggested reinstalling which I did but it still doesn't work. The games work in instant play however. Am I the only one having this problem?
 

dani3839

Administrator
Staff member
Joined
Jan 17, 2008
Messages
65,048
Likes
375
#2
I had problems a few nights ago at intertops, some games would load
and others would not. I have not tried in a few days, I'm guessing it is
an RTG software issue and not a casino issue.
I uninstalled, deleted cookies and reinstalled and it did not help.
alot of the games work though

huhhwtff
 

eliz117

Pro Streaker
Joined
Feb 25, 2008
Messages
433
Likes
0
#3
A couple of casinos have posted that it is an adobe update issue and they are working to resolve it. My Beton software casino is affected also.
 

sorcer3ss

Moderator
Staff member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
50,934
Likes
170
#5
Sounds like that latest upgrade of flash player has caused some problems, I really wish they didn't have this fetish that they always have to change things when they are working perfectly well.
 

CareyG

Owner
Staff member
Joined
Jan 8, 2008
Messages
57,203
Likes
322
#6
I know Anne, so frustrating. Hopefully they fix all the issues soon!
 

dani3839

Administrator
Staff member
Joined
Jan 17, 2008
Messages
65,048
Likes
375
#7
RTG seems to be fixed now, I havent played yet, but the games all loaded

:bravo
 

twobears

Lifetime Streaker
Joined
Feb 25, 2008
Messages
1,845
Likes
3
#8
I had the same problem with intertops a couple of days ago. It was working fine then went dead. After a few attempts I decided to uninstall and re -download. Still nothing. So I did a system restore to the day before I started having problems and it started working again.
 

dani3839

Administrator
Staff member
Joined
Jan 17, 2008
Messages
65,048
Likes
375
#9
really, thats crazy! it loaded fine for me today, but I had problems for almost a week
 

Top